30 august 2016

Kuidas me Maret üllatasime

See, et Marel on täna sünnipäev, oli talle endale muidugi teada ja kui proov sellisel päeval välja kuulutatakse, on selge, et midagi ikka toimub.

Aga mis täpselt?

Näiteks toa koristamine, mille käigus leiti mitu kadunud rekvisiiti ja õhupallid, mis tundusid õhtuse peo jaoks tarvilikud asjad olevat. Peale viiendat õhupalli olid mõlemal kopsud läbi, aga viis tundus kuidagi amatöörlik number. Suunduti paremaid otsima, nii palle kui puhujaid.

Kõige suurema üllatuse valmistas dramaturg, kes peaaegu tulemata oleks jäänud. Temast endast poleks ju väga lugugi olnud, aga tema küljes rippusid tort ja šampus.

Kuni viga parandati, arendas osa rahvast rahvamaja taga sünnipäevalapsega sundimatut vestlust, nii et too ei osanud midagi kahtlustada, kuigi märkas valguskuma (huvitav küll, üllatajad istusid ju pimedas!). Kahtlusi tekitasid aga saali poolt kostvad mütsud (kusjuures meie polnud üldse asjaga seotud!!!) 
Taraa!!!
Mare meelest oli palle pisut rohkem kui aastaid, aga kontrollisime: loe 25 nii mitu korda kui tahes, ikka üle 25 ei saa!
Pärast tutvustas Veljo meile numbrimälutehnikaid. Merikese telefoninumber näiteks meenub vaevata, kui mõtled Stalinile, New York´i tornirünnakule ja mingi õnnetus oli veel. Kuidas näiteks meelde jätta, et 99-le järgneb 77? Elementaarne! Mõtled 22-le! Lahuta see 99-st ja ongi 77!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar