07 oktoober 2019

Tõde koorub

Eilsed küsimused on tasapisi vastuseid saamas.

Lähedalseisvad isikud teavad rääkida, et Alburahva Teatri abiga valmib video uue bändi Hall Ronk loole "Läbi mustendava öö".
Filmiti kahel õhtul ja kokku ligi 10 tundi. Eile avaldatud pargivõtted olid siis tegelikult juba minevik, parajasti võeti lindile baari- ja voodistseene. 
Ega näitlejad väga valida ei saanud, keda ja kus mängida. Kõik käis rangelt stsenaariumi järgi ja stsenaarium tekkis Urmo kirjutatud lauluteksti järgi.

Kuidas tegelased valiti? Vastavalt vanusele ja välimusele (nii et siis Eesti filminäitlejate andmebaasis surfates). Kaadritest käivat läbi ka eksootilise välimusega india noormees, kelle võttebrigaad Tallinnast kaasa tõi.

Loomulikult tekkis filmimise juures ka väikeseid "saatevigu". Näiteks selgus, et kõik baaris toimunu tuli tehnilistel põhjustel uuesti linti võtta. Näitlejatel oli teine kord kindlasti palju pingevabam ja häälekam, kuigi teisest küljest: hääle filmile annab tõenäoliselt siiski Hall Ronk.

Kontaktisik avaldas ka, et arvatavasti saab videot näha juba oktoobris. Esialgu Halli Ronga facebook'i lehel, aga loodetavasti ka raadios (seal võib pilt pisut hämaraks jääda) ja teleekraanil. Praegu veel bändi FB lehte otsida ei maksa, nad ootavad enne loo ära.

Veel sosistatakse, et neil on neli järgmist lugu ka video ootel. Peaks äkki pildikataloogi uusi ilupilte lisama? Varsti hakatakse ju uusi staare tahtma. 😋

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar