31 detsember 2014

Horoskoop

Sai jälle pisut piparkoogiõnne valatud. Mis see siis näitab?

1. Kuigi lubatakse Lamba aastat, tuleb lavastajal hobune edasi olla ja vedada vankrit, mille ta ise üsna vabatahtlikult truppi ja teatrit täis on laadinud.

2. Marele saabub Raamatu aasta, täpsemalt - Sõnaraamatuaasta, sest kaht keelt korraga purssides võivad need muidu lootusetult segi minna.

3. Lamba aasta algab Leol. Temale ennustatakse suvi otsa lavapartneri vagurat ärakuulamist ja ehk natuke jäärapäisust sinna vahele.

4. Maarjale saabub Kassi aasta. Küll Poni juba selle eest hea seisab.

5. Kassi aasta tuleb ka Airele. Väga pole täpsustatud, miks. Tundub, et mingi seos on trepikojaga.

6. Erkot ootab ees Kuuvalguse aasta, sest tema ja Veljo teod päikest ei talu. Erinevalt Veljost võib ta rikastuda. Vähemalt ajutiselt.

7. Kuuvalguse aastat jagab ka Veljo. Valatud piparkook võib küll tähendada ka paadi alla jäämist või pikemaajalist viibimist väheste mugavustega kitsas ruumis.

8. Renele tõotab tulla Karu-une aasta. Vähemasti Alburahva Teatrisse puutuvalt. Või mine tea. Mõmmi silmad on suured, äkki näeb just õige seltskonna kätte!

9. Merikesele ennustatakse Koera aastat. Koera elu võib päris põnevaks ja auväärseks osutuda. Ei imesta, kui kaelarihma küljes sügiseks mõni uus orden ripub.

10. Ennole tuleb pingeline Bussi aasta. Kui seni vedas meid mujale, siis nüüd pigem rahvast meie juurde. Võib juhtuda, et käib ka piiri tagant publikut kohale sõidutamas.

11. Marek võib ekslikult arvata, et tema elu tuleb lill. Kus lill kasvab? Muru sees. Muru tuleb niita. Muidugi võib lill tähendada ka seda, et me õhtust õhtusse tema südame heldima mängime ja Marek meile sületäite kaupa lilli kingib.

12. Küllikesel on õnn tähena särada. Või õpib uue tähe selgeks.
Põnevat, edukat, toredat, üksmeelset ja tegusat uut aastat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar