18 aprill 2019

Ketsid võivad ka kõrgelt lennata

Kui me tavaliselt vahetult enne mängu muretseme, kas küsimused liiga kerged ei saanud, siis seekord käis meil Aegviiduni suur mõtlemine, mida kaasa peaks võtma. Mõni meist oli üldse ära unustanud, et täna midagi toimub. Keegi teadis päris kindlasti, et täna on mälumängupäev, sest juhuslikult tehti kodus jälle kala... täpselt nagu enne eelmist või üle-eelmist või... korda.

 

Küllike valmistas veel esimese küsimusteringigi ajal süüa :D

Peab tunnistama, et kui Virge koostatud 'lihtsate küsimuste voor' läbi sai, tekkis meil juba kerge hirm. Sest keegi meist ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes teaks ühtegi 89 aastaseks saavat lauljat. Me olime väga üllatunud, kui tuli välja, et meie 'kirjuta Uno Loop, ta on küll 75, aga me ühtegi vanemat ei tea' õigeks osutus. Või see, kui Uhhuduuri suurimad fännid oskasid kunagi Fb-s nähtud talvejope ja jalgpalli vaatamise piltide järgi nimetada need 6 riiki, kus nad viimati reisisid :D Päris kindlasti me teadsime aastamulda kaks mängu tagasi, millegi pärast siis ei tundnud keegi selle vastu huvi.


Eesti esimese nukufilmi väljanuputamiseks otsisime nukud välja ja proovisime mõned stseenid läbi mängida, aga sattusime piiiisut valele teele.
"See on nii kole film, et võis küll olla," nõustus tiimiülem.

Soovitame ka lugejal pead murda meie küsitud viimase küsimuse üle. Mida tuleb suus hoida, kui seljasolevale rõivale nööpi ette õmmeldakse? Muideks meie mälumänguvõistkonnad teadsid kõik õiget vastust.
Kokkuvõtvalt leidsime, et oleme ürituse raames kõvasti arenenud ja ka teisi arendanud. Kui esimesel kohtumiskorral mõjusime oma käitumisega veidi võõristust tekitavalt, siis nüüd märkasime rõõmuga, kuidas ka teised laudkonnad emotsioonidel paista lasid.

Kangesti oleks tahtnud oma teatri mälumänguritele "Nän-nän-nää!" teha, kuigi sisimas teame, et see oli algajate õnn ja järgmisel aastal raudselt nii hästi ei lähe. Seekord juhtusid ikka ületamatult täpsed huupivisked tulema (noh, aga selle eest on läbi loetud kõik mälumänguraamatud, entsüklopeediad ja sõnaraamatud ja kõigile neile küsimustele, mida EI ESITATUD, oleksime vastust teadnud).

Saite ikka kõik aru, et tulime esimesteks?

Eks me iseennast teietame veel jupp aega, aga teistel pole kohustuslik kuidagi aupaklikumalt käituda või eemale hoidma hakata. 😉

Kui minnes ei jõudnud seda ühte poseerivat põtra pildistada, siis tagasi sõites nägime kõiki kolme.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar