16 juuni 2013

Kassiaru perepäev 2013

Usinad inimesed askeldasid platsil juba  kella kümne ajal, küllap varemgi, lihtsalt siis polnud veel blogijat kohal, kes selle üles tähendanuks.
Käsitöövahendeid tassisid kohale paelapunumisõppejõud,
pakutrükkalid,
ja kingsepad.
Kaupa ladusid lettidele tarbe- ja ehtekunstnikud
ning pudupoodnikud.
"Hämmastav!" imestas noornäitleja Keiti laadaõuele astudes. ""Alles oli pikk rohi, nüüd on täitsa madal!"
Ei tea jah, kuidas see juhtuda võis. Lambad ju kaugel. Lehmad? Või... toonekured?
Mis vahet! Peamine, et muru mängimist ei sega.
Müüjaid aina kogunes. Kes oli kauba kodus valmis teinud,
kes plaanis kohapeal koostada.
Aida taga müdistasid eriti karmid mehed ja kiskusid kuuski pooleks. Saed undasid ja kirved vehkisid, aga meeste näod särasid, nii et reporter tihkas lähemalegi minna. 
Roigasaial oli küll keskmise palkaia talje, aga seda püsivam ja turvalisem. Töötoas tehtu tulemusena sai tünnisaun endale stiilse tara ümber.
Müüjad ja meistrid olid töös tublid, aga oma firmale reklaami tehes jäid eestlaslikult napisõnalisteks.
Järgmisel pildil näitab koogipraadija Mare mikrofoni, et kaup on hea ja tasub ostma tulla küll. Küllap jõudis näidatust midagi ka kuulajate kõrvu. Pöidlatuul? ;)
 
Päeva peale tuli rahvast juurde. Õu just päris täis ei saanud, aga selles ei maksa inimesi süüdistada. Pinda oli liiga palju. :P

Värske muru kutsus mängudele.
Vahepeal läks tiba karmikski. Aidas vihisesid nooled, batuudil jooksid jalust maha noored ja maadeldes heitis mõni sportlane vastase liiga kõrgele ning kaugele. Kalevipojarahvas!
Alburahva Teatri järelkasv esitas edukalt oma diplomilavastuse. Kõigil näitlejatel oli liikumine selge ja tekst peas. Eriti südi liikuja oli uudisnäitleja Marek, aga tema lavameisterlikkust kajastas pikemalt meie eelmine postitus.

Simmani solistiks saabus kena noor laulumees Tauri Anni.
Kairit Lainoja fotoalbumist
No ja kus nüüd teatrinaistel enam mahti laua taga istuda! Põsepuna palgele ja roosidega rätid tantsumurule hunnikusse. Muide. Rumbat, sambat, fokstrotti ja teisi seltskonnatantse saab väga edukalt ka viiekesi koos tantsida. Testitud!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar