14 august 2015

Harilikud rikkujad

Ühed ontlikud vanemad otsustasid oma lapse 15. juubeli ära rikkuda ja kuna laiem üldsus tunnebki Alburahva Teatrit pigem Peorikkujate nime all, usaldati see ülesanne meile.
Niikuinii jääb meist enamikul 15. juubel üle-eelmisesse millenniumi, et peaks üsna lihtne ülesanne olema. Nõrgemanärvilised otsustavad siiski tööle jääda või ema sünnipäevale minna.

Jaotame rollid, sorame on põhjatus kostüümilaos, paneme end äärmiselt kombekalt riidesse.  Kõik on õnnelikud, isegi Maarja, kes saab elu parima rolli- lihtsalt fotograaf.

Teades, et poest saab ainult normaalseid, poppe ja noortepäraseid lilli, niidame suvalist maltsapõldu. Tekitades kohalikule osaühingule paari eurose kahjumi. Ja et pereisa tegeleb tööl ainult piimasaadustega, saab sünnipäevaline sellest vähemalt leiba-saia kõrvale küpsetada.

Paides avaldavad kõik arvamust. Me arvame ka siis, et peaks poest läbi käima.
Saame paki õhupalle ning jagame töö sektsioonidesse, et kõik õigeks ajaks valmis saaks. Merike näiteks hakkab siiliks ja torkab esimesed õhupallid katki. Aire on suvaliste õhkimiste üle väga õnnelik, hoides kramplikult rooli ja silmi kinni. Töö jätkub, kuni autos vaba pinna puudus tekib.
Viskame vahepeal põhu ja mulla autost välja, täiendame kostüüme, teeme igaks juhuks mõne foto ja uurime, kaugel sünnipäev on.
Ja siis tuututades ja suuure kaarega otse peo keskele. Sünnipäevalapsel on parajasti fotosessioon pooleli. Autosse on kosta ainult üks "Mida?!" ja lahti vajuv suu. Vähemalt suutsime vanaisa pildid ära rikkuda. Asi seegi :D
Koer ja kass peavad dialoogi.
 
Tiit eelistab piraadi monolooge.

Anname vahepeal kingitused ja tervest vabariigist saadetud õnnitlused üle.
Otsime oma lemmikut Pöialpoissi, aga märkame ainult värskete hõrgutistega saabuvat kelnerit.
Laseme siis Tiidul natuke lavastada.
Ise sätime end koera imetlema
 ja laseme end ikka lauda kutsuda.
"Tuhkatriinu" lühikokkuvõte:
Tüdrukutele sobivad kingituseks ikka tööriistad.
Et mitte tervet pidu ära rikkuda ja vanemate peale pikka viha ei peetaks, otsustame, et aitab selleks korraks küll. Niikuinii pole järgmine juubel enam kaugel! =D

Pakkumisi võtame täiskuuöödel vastu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar