08 september 2013

Alburahva Teatril sügisjooksuaeg

Küllike läks linna juba eelmisel hommikul. Vanad jalanõud nägid närtsinud välja, kuidas sellistega nii tähtsale üritusele lähed... Kuna sai lubatud, et SEB-sügisjooksul läbime 10 km, ostis Küllike ka soojemad saapad. Mine tea, mis ilm vahepeal teeb!

Aire, Mare, Merike ja Tiit tulid rongiga. Kaja ja Irina ka. Kaja ja Irina olid olulised seepärast, et
1) neil on samasugust rohelist värvi särgid (trupp tundub suurem),
2) nemad on igal pool omainimesed,
3) nemad on parimad grupivedajad
ja
4) nad toovad alati tagasi. Vargamäele, aga see on suhteliselt lähedal.

Kohtusime raudteejaamas, pärast põgusat "Päkapikk ja maja" mängu. Põgus loendus ja siis läks üks osa seltskonnast kinga-hiinakasse.
Miskipärast sooritas ainsa ostu Küllike. Hirm tekkis, et äkki eile hangitud viiest jalatsipaarist jääb väheks.
Tenniseid ostes ehmatas korraks müüja küsimus: "Üks?"
Võimalik, et raha sai makstud ühe eest, kaasa pakiti õnneks kaks.

Tiimaris juuste värv värskendatud, avastas Vabaduse platsile jalutanud pr. dramaturg, et linnainimesed ei pööra oma välimusele üldse rõhku. Kui piinlik! Sellisel tähtsal päeval tullaks kohale... DRESSIDES!

Vallatute kiharate taltsutamiseks patsikummi otsimist kommenteeriti, et kellelgi teatriinimestest olnud rongis sama mure, aga tema leidnud. Selle, mida ühest suvest teiseni ära ei pea võtma.

Rühm muutus rahutuks. Oodati numbritoojat. Kõige agaramalt otsis oodatavat Aire, kuigi tal isegi seda aimugi polnud, mis soost too isik olla võiks.

Lõpuks said kõik oma numbrid kätte. Paberid kõhu peal, seadsime end sisse stardikoridoris: tumerohelised ees ja helerohelised taga.
Seitsme minutiga jõudsime starti. Finišini oli sealt ainult kiviga visata. Kuna rahvast sagis platsil ohtlikult palju, ei hakanud kiva loopima, vantsisime oma 10 km ära.

Muide, Maarja, burksi jagati! Sa ei usu?
Kahetsed. Oi, kahetsed, et tulemata jätsid!

Raudteejaamas oli väike tõrge. Küllikest ei lastud rongist välja, Merikest ei lastud rongi. Merike arvas, et selles on oma loogika. See oli Merikese oma.

Tiit lehvitas möödakäijatele. Möödakäijad lehvitasid vastu.

Aire tutvustas temaga seotud kohti. Küllike ja Tiit tutvustasid kohti, mis nendega absoluutselt kuidagi seotud polnud. Nii see sõit tasapisi kodu poole kulges.
 Pilte tuleb juurde. Praegu õieti polegi teisi. Ehk lisandub ka teiste osalejate nägemusi. Praegune ühe tegelase mättalt nähtuna. :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar