25 detsember 2013

UUE AASTA HOROSKOOP

1- Tiit. Oled vapper kapten, isegi kui meri aeg-ajalt tormiseks kisub! Piparkoogiglasuur, millega õnne sai valatud, ennustab Sulle aasta esimeses pooles pikka ja edukat merereisi.
2- Mare. Rohkelt näitlejameisterlikkust klassitahvli ees! Laval nagunii. Glasuuriõnn näitab, et kui õpetajatööst peaks villand saama, teed edukat karjääri… epeevehklejana (vt pilti)
3- Leo. See ämber pole sisse astumiseks. Siia mahuvad lugematud liitrid puhast vett. Muidugi tuleb sellist nõud aeg-ajalt kangema kraamiga desinfitseerida. Jaga neid pidupäevi meiega.
4- Aire. Sinu istutatud taimed kasvavad kõrgeks nagu mets. Me oleme iga kell nõus sinna koos sinuga ära eksima.
5- Merike. Sina saad aasta lõpu veeta põhjalikult remonditud majas. Kui detsember läheneb, aga remondimehi ikka kuskilt ei paista, kolid nähtavasti rahvamajja.
6- Maarja. Sulle lubab uus aasta uut arvutit ja tasuvat tööd it-alal. Kuidas pilti tõlgendada. No assortiikarbi saad vähemalt. Kui mitte enne, siis sünnipäevaks.
7- Erko. Horoskoop näitab, et süda ei tee Sulle uuel aastal häda. Vaata ise pildilt, kui ilus, suur ja terve. Mahume kõik sinna sisse. Sina oled meie südameis ka.
8- Kalev. Õnne tuleb ustest ja akendest. Et uued aknaraamid ja ainus välisuks liialt ei kuluks, ehitad valmis teise korruse. Miskipärast otsustad rõduukse ümmarguse teha.
9- Rene. Nii noor poiss. No mida Sa ikka loodad horoskoobist teada saada? Sinu aasta on armastust täis. Mida muud.
10- Enno. Kuna Sul facebooki pole, pead leidma aega viibida otse sündmuskohal. Ega niisugune uhamine bussile hästi mõju. Näed ise, milline see aasta lõpuks on.
11- Küllike. Elu on lill. Järelikult sujub kõik endist viisi edasi. Koos teiega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar