27 juuni 2015

"Trepikoja" esietendus


Ilm, mis veel tund tagasi vihma tõotas, kiskus ideaalseks: ei sadu, ei tuult ega silmipimestavat päikest. Ainult mesilased sumisesid näitlejate riietusruumi kõrval seina sees ja kurjustasid Erkoga, kes ühega neist kaklusse tormas. Lootsime, et tüli ei paisu ja lõpukummardusele saab minna oma nägudega. ;)

Vaatajad kogunesid.  Meie põhifännid, kes tulekul silma peal hoidsid, tegid igaks juhuks ka oma istekohad vabaks. Ühest küljest oleks nad võinud jääda: ruumi oli ja kohti jagus, aga teisest küljest segasid nad muidugi harjutamist kogu prooviperioodi aja oma kestvate kõrvulukustavate aplausidega. :P
Pilte leidub juba palju ja toredaid, aga kõike ei tahaks ette näidata ja välja rääkida. 7 etendust veel tulekul, üks neist kohe täna (27.06) õhtul. 
 
 
Lõpurivistuspildilt jäid napilt välja helimehed Rait ja Viljar. No ei mahtunud! Aga me jumaldame teid ega tuleks kuidagi teieta toime! :) Etenduse  teeks ehk kuidagi ära, aga ilma Raidi naerukihistuste ja Viljari juttudeta oleks ikka väga raske häälestuda. :P
Kutsutud külalisi ootas tänulaud, aga kuna ajakirjanik röövis Tiidu ja näitlejad võtsid põhjalikult grimmi maha, jäi neid laua ümber kogunemise ajaks vähevõitu. 
 Lavastaja ei riielnud üldse. Hoopis kiitis ja kallistas.
 Lastealal käis reibas rallitamine, kuni emad hakkasid juntsusid magama kamandama.
Uuel õhtul jälle. Tupsu ja Sebra, Marta ja Volmer, Sveta ja Arvi, Liisa ja Ants ning salapärane võõrastepaar...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar