09 september 2015

Albu vallas Saaremaa saatkonnas...

...toimus Eesti erinevaid võimalikke puhke- ja esinemiskohti tutvustav seminar.

Teisipäeval, 8. septembril viibis Järvamaal grupp delegaate Tornimäe Näiteseltsist eesmärgiga edastada mitmepäevasel ekspeditsioonil kogutud muljeid ning tihendada suhteid Saaremaa suunal.

Kestvate vastastikuste kiiduavalduste ja õnnitluste käigus ulatati Kesk-Eesti esindajale rikkalik bukett, millest õrnu tervitusi igasse ilmakaarde lendas.
Vaatamata sellele, et kaasas olnud meisterkokale puhkust anti, tekkis õhtusöögilauale luksuslik kanaroog. 

Pidu kujunes nii tormiliseks, et võõrustaja varahommikul (töölemineku ettekäändel) saatkonnast minema hiilis. Õhtul koju naastes oli märgata märke delegatsiooni lahkumisest.
Muljumisjäljed murul lasevad arvata, et uutest ideedest ja elamustest indu täis saarlased otsustasid oma sõiduki kaenlas koju tassida. Paraku jätkus energiast vaid esimeseks kolmeks meetriks. :D Edasi jätkati retke traditsioonilisemal moel.

Külalisi jäid meenutama häid mõtteid tulvil ja meie iidset pealinna meelde tuletav meene aknalaual, kuhil saare rahvusrooga (grillkana) ja priske torditükk.

Kesk-Eesti esindaja sõnul on muljed seminarist ääretult positiivsed ja talle isiklikult tõi kohtumine ohtralt reaalset kasu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar