24 märts 2017

Kuidas me enne suurt lund garderoobi täiendamas käisime

Et kõik ausalt ära rääkida, peab alustama sellest, et Maarja helistas Leelole. Siis helistas Küllike Merikesele. Seejärel helistas Maarja Küllikesele ja lõpuks helistas Maarja Airele, kes juba ammu helistamist ootas. Siis me läksime natuke maad Airele vastu, kuigi Merike nurises, et miks me peame minema ja siin pole kuskil ümber pöörata ja siin ka ei ole...

Tegelikult kohtusime täpselt sobivas kohas.

Äärepealt poleks kohtunudki, sest kuna me oleme nii ilusad ja toredad, kutsuti meid vahepeal sõidule. Aga me jäime endale kindlaks.

Nüüd võiks loos vahele jätta selle koha, kus Küllike männipalgihunnikut lepavirnaks pidas, sest tüveotsad olid punase värviga kokku tehtud, samuti selle koha, kus me olime juba kohal ja Leelo palus meil garderoobis lahti riietuda ja me sattusime kergesse kimbatusse.
Jätkaks hoopis sealt, kus me juba stangede vahel askeldasime ja Aire kohe esimese korraga õiged seelikud näppu haaras. Vahepeal ta vehkis muidu ka mingite kunstsiidist kleitidega ja uuris, kas need on ikka piisavalt kergestisüttivast kangast. Mis tegi teised pisut murelikuks.

Vahele võiks jätta ka need kohad, kus me proovisime selga natuke vales suuruses riideid ja kus stange vedru välja viskas. Aga seda pilti ei saa kuidagi välja jätta, sest see on lihtsalt nii hea!
Karvamütsi laenutamine oli tegelikult väga arukas mõte, sest kohe varsti hakkas Albus lund sadama. Natuke pärast seda, kui olime Käravete-Aniste piirimail Maarja jaoks sobiva kümnevõistluse territooriumi kaardistanud.

Albus tormasime suures õhinas kõik neljakesi sõitvast autost välja ja pärast oli tegu, et sellele järele jõuda.

Maarja vaimustus lumest
nagu väike laps ja asus kohe lumememme tegema.
Siis me läksime poodi.
Jube hea pood. Kõik, mida tellid, tuuakse paari päeva jooksul kohale. Meie jäime väga rahule.

Eriti rahule jäi Küllike, sest Merike tasus tema arve.

Tee ääres meenus, et ühispilt jäi tegemata. Tegime kähku nendestki, kes veel alles. No peaaegu ilus pilt, Maarja ja Merikese näod on vast pisut liiga vähe varjus. 😋
Varsti sõitis Leo ka mööda, aga siis oli meil juba film täis.

Homme siis rohelised särgid selga! Kas kõik õigesse kohta kogunevad, pole kindel, sest see jäi üle kordamata. Küsimustele "Millega me läheme?" ja "Mis kell me läheme?" sai vastatud, aga kas seda ka tähele pandi, ei julge väita.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar