01 aprill 2019

Saame kokku!

Pettunud heitlustest poliitmaastikul, otsustas Alburahva Teater tegutseda, mitte viriseda. Keegi ei seisa sinu õiguste ja heaolu eest paremini kui sa ise. Tuleb luua oma erakond!

Et piinlikult hilja? Valimised ju minevik?!

Ei. Selliseid asju aetakse targu ja läbimõeldult. Valmistume järgmisteks. Just praegu on suurepärane aeg märgata teiste vigu ja eksikäike, koguda kokku tüssatud ja ärapahandatud kodanikkond ning panna alus värskele poliitilisele ühendusele, mis õiglase ja ausana meie hobiteatrite huve tunneks ja kaitseks.

See ei tähenda, nagu võiksid loodavasse parteisse kuuluda vaid harrastusnäitlejad. Teretulnud on kõik vähemalt 18-aastased kodanikud, kellel kas või kord elus on esinenud hetki, kus tuli näitlemine appi võtta: lasteaias lumehelbekest mängides, vanematele päeviku kadumist põhjendades, ülemusele telefoni teel köha ja kõrget palavikku etendades vms. Samuti on oodatud kõik kutselised näitlejad, kes vähemalt ühes etenduses harrastaja mõõdu välja andsid. Petukahtluse korral soovime liikmekskandideerijalt avakoosolekul lühikest etüüdi etteantud teemal.

Eesti Harmoonilise Harrastusteatri Ekspertide Erakonna (EHHEE)  loomiseks kokku kutsutud koosolek toimub juba täna, esmaspäeval kell 12.00 Albu mõisa alumise pargi maantee poolses parklas, kuhu on selleks ajaks üles seatud ka valimiskabiinid loodava erakonna juhatuse valimiseks. Et nimekirjade koostamisel polnud teada, kes koosolekule kogunevad, on seekord valitavate nimekirjas vaid Alburahva Teatri liikmed. Ootame mõistvat ja toetavat suhtumist.

Kohapeal saab täita liikmeksastuja avaldust ning maksta käesoleva aasta eest liikmemaksu.

ALBURAHVA TEATER USUB, ET TÄNASEST LÄHEB ELU PAREMAKS!
Töine nädalavahetus. Tublide meistrite käe all valmisid valimiskabiinid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar