11 jaanuar 2013

Läheks koos perega?

Voose rahval on veebruaris tore päev plaanis. Läheks ka? Peredega. Vaatame, mitu võistkonda kokku saab? Neli ohvrimeelset ikka leidub? Olen nõus üks neist olema, kui kedagi sportlikumat ei leita. :D
KUTSE OSALEMISEKS
Kätte hakkab taas jõudma aeg, kui on põhjust sammud seada Voose külla Anija vallas, Harjumaal. Legendaarsed Voose Talispordipäevad toimuvad seekord 09. veebruaril 2013. Nagu ikka, on eesmärk tunda rõõmu koostegemisest ja omavahel mõõduvõtmisest. Voosel on läbi aegade sündinud uued tutvused ja projektid ja kuna kokku tuleb hästi kirju seltskond, siis on omavahel tuttavaks saamisest ainult kasu. Eks ole ju palju lihtsam koostööd teha, kui sa tead, kes on sinu naaber ja millega ta tegeleb.

Seega Voose Külaselts kutsub taas üles esindama väärikalt oma koduküla või -linna, oma ettevõtet või sõpruskonda! Sellelgi korral on võimalik teenida lisapunkte lühikese etteaste eest peale spordivõistlust. Kohalik "vabakava" näitab, kes peale füüsilist pingutust veel ka vaimsete kunstidega tegeleda suudab.

Pane oma võistkond kokku (neljaliikmeline seltskond), võta toetajad/ergutajad kaasa ja tule Voosele laupäeval, 09. veebruaril 2013. Kasuks tuleb sportlik riietus + vahetusriided, et oleks mugavam hiljem rahvamajas keha kinnitada (soe söök on võistlejatele kohapeal tasuta) ja tantsida (vabakavast osavõtjate ergutamiseks istumisest ei piisa). Osavõtutasu inimese kohta 3 EUR.


Voose koduleht: http://www.voose.ee/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar