25 august 2013

Mõnus pidu mõnusas külas e. Hurraa, Mare!

Kõigepealt... kogunesime ühte rohelisse elamisse, et kingitav üle vaadata ja oma osalus nimega kinnitada. Nimesid sai veidi rohkem. Esimene mitte-päris-meie-trupi-nimi oli Ago Anderson. Loodetavasti on ta heal meelel päri Mare õnnitlejatelisti sattumisega. Ühte teise nimekirja kirjutas ta end ise ja too kiri ripub näitekaruumis kõigile näha. ;) Seepärast ka tunne, et selleta on midagi oluliselt puudu. :)
"Aire" kirjutas Aire ja tõstis siis häälekalt hädakisa. "Ma hakkasin miskipärast allkirja kirjutama! Noh, nüüd sai esitähest anarhiamärk."
 Mare eesaiast oli saanud parkla ja tahaaeda kerkinud Mõnuvere Rahvamaja. Esialgu piidlesime kohmetult ringi ja harjusime ümbruse ning tulijatega. Siis võtsime õnnitlejatele sappa. Saba oli pikk ja kohev ning küll selle küljest pudenes palju lilli, kinke, kallistusi ja õnnesoove!

Šampusepokaalid kokku löödud, suunduti pidulauda. Habras muusik, kes juba käesurumisvooru ajal pilli sõrmitses, sai natukeseks puhkust, sest tervituslauludega astusid üles "Ruudulised lipsud": Mirle, Mihkel ja Mart.
 Nad olid head.
 Paraku mitte parimad. Sest lapselastest muusikakollektiivi poolt vanaemale esitatud "Saatuslik naine" oli vaieldamatult õhtu parim etteaste.
 Nii hea, et nõuti kordamist.
Väikesed vaherepliigid a la "Ära trügi!" ja "Ma tahan ka mikrofoni laulda!" lisasid loole ainult vürtsi juurde. :)
 
 
Samal ajal, kui pidulised tantsu vihtusid, lippas noorim põlvkond tuld plinkivate leludega hämarduval õuel ringi. Kaval mõte, kui lapsi palju
 ja territoorium suur.
 Sünnipäevalaps silkas lauast lauda ja muretses, et ega keegi ometi igavust tunne. Kus sa!
Kohe tuli pereisa paberitega ja korraldas sünnipäevateemalise mnemoturniiri. Ülekaalukalt võitsid mälumängijad, kelle rühma kuulus Mare ema. Teisiti ei saanukski olla! :D
 Peo edenedes sai iga soovija peatüki magusast muinasjuturaamatust.
 Et tort liiga ruttu otsa ei saaks, korraldati ühislaulmine
ja ometi kord sattus näiteka liikumisrühma mees, kes tantsimist pigem soodustas kui segas.
Tore oli. Meie jäime väga rahule. Loodetavasti ka sünnipäevalaps. :)
 
 

1 kommentaar: