19 august 2013

Viljandi ja minevikuga mees

Reede. Kiirustame Viljandi sõpru üllatama. Nad kindlasti ei osanud teha järeldusi sellest, et enamik meist end FB-s üritusel osalejaks märkis. :P

Ees ootab kolm päeva telklaagrit ja ohtralt teatrit. Erko võtab telgi (kõik teised igaks juhuks ka), Aire ülesandeks on mööbliga varustamine. Veel saavad kaasa pakitud veekeetja ja külmik. Mugavus ennekõike!

Et Maarja on ettearvamatu, püsimatu ja sõnakuulmatu, võtame tema jaoks kaasa ema. Toimib. Tütarlaps istub vaguralt bussinurgas (kindluse mõttes kaaslaste külge seotult) ja pobiseb vaevukuuldavalt oma tavapärast mantrat: "Poodi, poodi, poodi..." 
Enne Viljandit  saab sellest "Uku, Uku, Uku..."
Ane seisab oma trupi näitlejannadega sissepääsu kõrval rivis ja püüab olla sama viisakas ning väljapeetud kui teised. Muudame selle võimalikult raskeks. Veab, et tal on selja taga sein ja kõrval kaitsvad kaaslased. Õnnetul kombel jääb Marek otse tormijooksjate rünnaku jalgu ning teda murtakse täiel rinnal.
Et etenduse alguseni on veidi aega, lõbustavad Mare ja Küllike end pingil liulaskmisega, kuni üks pealtnägija soovitab istme pikemad jalad kallaku poole keerata. Abivalmis Enno tuiskab samal hetkel kohale kahe tellisega (pingi loodimiseks), aga kui ta neid ka lossivaremeist murdmas käis, jõuab mees need veel enne näitemängu müüri tagasi laduda.

Nii palju näitlejaid!
 Fotograaf annab endast parima,
 aga pildile kõiki ikka püüda ei suuda.
 Film saab enne täis. :P
 No näiteks see vürst Gabrieli sarnane ilus mees on piltidelt puudu. Ja too sümpaatne merekaru.
Peategelane on muidugi absoluutne hurmur. Kõik meie naised näevad teda järgmisel ööl unes ja (võitmatu rivaalina) küllap ka mehed.
 Küllikese lemmikkostüüm.
Pisut külmavõetud Aire lendab esimesel võimalusel end kõige kuumema Viljandi tüdruku vastas soojendama.
Väravast hiilivad sisse saarlased. Vahele jäite!

Muidugi on kiusatus Abruka Mallile kaasa elada, aga lepime kokku, et teeme seda homme.

Edasi! KUHJAVERRE!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar